Led lampen voor in de badkamer!

Led lampen veroveren de wereld. Meer en meer mensen nemen het besluit om over te stappen naar het gebruik van led lampen.  Ook in de badkamer worden deze veranderingen aangebracht.

Belangrijk is dat je op de juiste manier je led inbouwspots voor de badkamer installeert. Ten eerste moet je uitkijken naar de juiste led inbouwspots voor de badkamer. Zorg ervoor dat je ze waterdicht zijn opgebouwd. Als je niet handig ben bij het uitkiezen van de juiste led inbouwspots voor de bandkamer laat je adviseren door de professionals. En al je ook niet zelf de badkamer led inbouwspots kan installeren laat dat ook de deskundigen voor je doen. Tenslotte ben je je ervan bewust dat je met elektriciteit bezig ben. En dat is niet iets waarmee je grappen moet maken.

Extreem lage (25mm) inbouwdiepte. Vierkante dimbare LED inbouwspots 3 watt in witte behuizing, ook voor badkamer.

Over het algemeen wordt er voor de badkamer, laagspanningsverlichting aanbevolen. Je kan dan ervan uitgaan dat de sterkte van de lamoen liggen tussen de  12V, 24V of 10-30V led lampen. De normale lampen van 230V worden als niet geschikt bevonden, tenzij ze worden gezet in een volledig waterdichte armatuur. Een ander belangrijke factor bij het plaatsen van badkamer led spotjes voor is de plaats of zone war je de lamp wil plaatsen. Wanneer je in de badkamer bezig bent geweest om badkamer led inbouwspots te installeren moet je er ook voor zorgen dat wanneer alles gereed is en je zeer zorgvuldig na gaat als alle kabel en bedradingen waterdicht zijn. Tenslotte wil je geen calamiteiten in de badkamer.

Een ander belangrijke factor van led inbouwspots voor de badkamer is de IP normering van de led inbouwspots voor de badkamer. De IP normering vertelt iets over de beschermingswaarde van uw armaturen en lampen. In de badkamer kan het namelijk wat nattig worden. Daarom moeten de lampen en armaturen heel goed beschermd worden om bestendig te zijn tegen deze nattigheid in de badkamer. Het vocht en of stoom van de badkamer mag absoluut niet in contact komen met elektriciteit.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *