Verschillende soorten badkamer led inbouwspots

In een badkamer doe je allerlei verschillende soorten dingen. ’s Ochtends even snel onder de douche, je scheren of je make-up bijwerken, of misschien even lekker ontspannen in een warm ligbad. Voor deze verschillende taken is het dan ook van belang om verschillende soorten verlichting te hebben. Dit kun je doen door verschillende soorten badkamer led inbouwspots te plaatsen. Welke heb je hiervoor precies nodig?

Led inbouwspots voor algemene verlichting

Met een algemene verlichting bedoelen we het licht dat is aangesloten op de hoofdschakelaar. Door meerdere badkamer led inbouwspots te plaatsen, kun je de hele ruimte egaal verlichten. Het is hierbij de bedoeling dat er geen schaduwen ontstaan en dat er licht in alle hoeken valt. Voor het beste resultaat kies je hierbij voor heldere witte badkamer led inbouwspots, die ongeveer dezelfde kleur hebben als het daglicht. Dit geeft een natuurlijk effect, waardoor je bijvoorbeeld goed kunt zien wat je aantrekt.

IP 44 badkamer led inbouwspots

Badkamer led inbouwspots voor taakverlichting

Om goed je make-up te kunnen aanbrengen en je nauwkeurig te kunnen scheren, heb je verlichting nodig waarbij je goed kunt zien wat je doet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan badkamer led inbouwspots aan de zijkanten van de spiegel. Door het licht van de zijkant te laten komen in plaats van de bovenkant, voorkom je schaduwen en kun je precies zien wat je doet. Let erop dat het licht niet te fel is, dus gebruik spots met een lichtsterkte van 300 tot 500 lux.

Badkamer led inbouwspots voor sfeerverlichting

Wanneer je lekker wilt ontspannen in bad of onder een warme douche, is het fijn om sfeerverlichting te hebben. Met dimbare badkamer led inbouwspots en eventueel gekleurde accentverlichting, maak je zo een fijne en ontspannen sfeer in de badkamer. Maak gebruik van kleine spotjes. Deze kun je overal plaatsen zonder dat de badkamer overbelicht raakt, en bovendien zorgen ze voor een prettige sfeer.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *